Top-quality

Korszerű javítási technológiát kínálunk, a hagyományos javítással szemben.

Szakértők vagyunk a jégkár javításban!


Innovatív autóipari horpadás javító eszközök beszállítása, tanácsadás, minőségi szolgáltatások kivitelezése a Carmechanixtól.

Cégünk 2005-ben szakosodott a karosszéria elemek, fényezés nélküli horpadás javítására. Jégkárok, jégverések, elemi károk horpadás javítását végezzük, magas szakmai szinten. Kiváló jégkár javító technikusaink segítségével, nagy létszámmal tudjuk kiszolgálni partnereinket, megrendelőinket. Cégünk nagy hangsúlyt fektet a javítási technológia minőség ellenőrzésre. Jégkár és horpadás javításainkra minden esetben Garanciát adunk.

Egyedülálló oktatási rendszerünknek köszönhetően az elméleti és a gyakorlati képzést, magasan kvalifikált szakmai oktatók biztosítják, képzési centrumunkban. A nálunk végzett szakemberek a legmagasabb technikai tudás megszerzése mellett, folyamatos tréningeken vesznek részt a jövőben is.

PDR Horpadás javítás üzleti rendszer

Üzleti rendszerünk használatával az Autószervizek havonta több millió forint plusz árbevételt tudnak elérni, a meglévő ügyfelekkel.

Ők is minket választottak

"Az elsők között vagyunk, akik az E munkalapot használják, zseniális rendszer. 2 éve állunk kapcsolatban a Carmechanixal."

- Brinzda Tibor Optika Autó Kft.
partner

"Komplex szolgáltatásainkat megbízható partnerre építjük. 8 éve állunk a Carmechanixal kapcsolatban. Bátran mondhatom, hogy mi már rég megtaláltuk a legjobbat.”

- Ábel István Szabó Autójavító Kft
partner

"Kiváló szakemberek vállalkozása! Korrekt kapcsolattartás, gyors és professzionális munka. Legközelebb is csak őket választanánk."

- Dynamic Team Suzuki
partner
2020, Carmechanix