Top-quality

Szakértők vagyunk a horpadás javítás, jégkár javítás technológiában.

Top-quality

Szakértők vagyunk a jégkár javításban!


Innovatív autóipari horpadás javító eszközök beszállítása, tanácsadás, minőségi szolgáltatások kivitelezése a Carmechanixtól.

Cégünk 2005-ben szakosodott a karosszéria elemek, fényezés nélküli horpadás javítására. Jégkárok, jégverések, elemi károk horpadás javítását végezzük, magas szakmai szinten. Kiváló jégkár javító technikusaink segítségével, nagy létszámmal tudjuk kiszolgálni partnereinket, megrendelőinket. Cégünk nagy hangsúlyt fektet a javítási technológia minőség ellenőrzésre. Jégkár és horpadás javításainkra minden esetben Garanciát adunk.

Egyedülálló oktatási rendszerünknek köszönhetően az elméleti és a gyakorlati képzést, magasan kvalifikált szakmai oktatók biztosítják, képzési centrumunkban. A nálunk végzett szakemberek a legmagasabb technikai tudás megszerzése mellett, folyamatos tréningeken vesznek részt a jövőben is.

PDR Horpadás javítás üzleti rendszer

Üzleti rendszerünk használatával az Autószervizek havonta több millió forint plusz árbevételt tudnak elérni, a meglévő ügyfelekkel.


Horpadás javító szerszámok

Ők is minket választottak

"Az elsők között vagyunk, akik az E munkalapot használják, gyors módszer a horpadás javítás és a jégkárjavítás árának kiszámítására, zseniális rendszer. 2 éve állunk kapcsolatban a Carmechanixal."

- Brinzda Tibor Optika Autó Kft.
partner

"Komplex szolgáltatásainkat megbízható partnerre építjük. 8 éve vesszük igénybe horpadás javítás,jégkárjavítás szolgáltatást. Bátran mondhatom, hogy mi már rég megtaláltuk a legjobbat.”

- Ábel István Szabó Autójavító Kft
partner

"Kiváló szakemberek vállalkozása! Korrekt kapcsolattartás, gyors és professzionális jégkárjavítás. Legközelebb is csak őket választanánk."

- Dynamic Team Suzuki
partner

"Minden autós rémálma, hogy egy hosszabb publikus időtöltés - mondjuk tipikusan egy bevásárlóközpontos körút - után egy csinos kis horpadással szembesül a parkolóban hagyott autóján"

partner
2020, Carmechanix