Horpadás javítás

Szakértők vagyunk a horpadás javítás, jégkár javítás technológiában.

Horpadás javítás

Horpadás javítás

Szeretnénk Önnek bemutatni a karosszéria elemek horpadás javítás fényezés nélküli gyakorlati alkalmazását, MERT SZERETÜNK PONTOSAN, ÉS SZAKSZERŰEN DOLGOZNI!
Egy laikus ember részére, de egy a szakma iránt érdeklődőnek is izgalmas tartalommal tudunk szolgálni. Sokan kérdezik tőlünk, milyen technikát alkalmazunk? Vákummal javítunk? Á tudom én, kicuppantják!
Részünkről, nem egésszen így van!
Ezekre a kérdésekre írtuk le a szakmai válaszokat.
Amikor Ön azon gondolkodik a bevásárló központ parkolójában, hogy hogyan került a horpadás az autóra, pedig annyira vigyázott rá!
A legtöbbször az villan be, hogy vihetem lakatoshoz, aztán majd ott lefényezik.  NE EZ LEGYEN AZ ELSŐ GONDOLATA!
Hogyan lehet ezt úgy megjavítani, hogy nem kell kalapálni és fényezni?
EZ LEGYEN AZ ELSŐ GONDOLATA!
Ezeket a kérdéseket is megválaszoljuk.

Akkor mit jelent a horpadás javítás fényezés nélkül?

NINCS szétszedés, vágás, fúrás, kalapálás, lakatolás, fényezés, színeltérés, száradás, napokig ott hagyás. Horpadás javítás van, fényezés nélkül. Mondhatjuk lemez egyengetésnek, hideg lemez kovácsolásnak is.
Legtöbb esetben, maximum 1 óra alatt megjavítható a bevásárlókocsi okozta ajtórányitás.
De nem csak kis méretű horpadások javíthatóságáról kell beszélnünk.
Nagyon sokszor javítunk meg olyan mértékű károkat, amik már sok estben cserére szorulnának. Ekkor már extrém méretű horpadásokról beszélünk.

Nézzük, milyen eszközök kellenek hozzá?

Kezdjük az alapfogalmakkal, ami a horpadás javítás technológiát foglalja magába. Ezek ismerete szükséges lesz, lentebb a karosszéria elemek horpadás javításánál.

Javítási fogalmak:

Horpadás javító lámpa
Melegragasztás technológia
Hidegragasztás technológia
Pálcás horpadás javítás

Tudjon meg többet a Horpadásjavítás technológiáról!

Tudjon meg többet a Horpadásjavítás elemeiről!


A horpadás javítás költsége

Számunkra fontos, hogy az Ügyfél mindig elégedett legyen a kiszolgálással, a megfelelő helyen a megfelelő minőséget kapja tőlünk.
Ezért tekintettel vagyunk azokra is akik nem rendelkeznek Casco biztosítással. Mivel legtöbb esetben a kisebb és közepes javítások rendszerint önrész alattiak, így ÁRAINK rendszerint olcsóbbak egy elemcserétől, vagy egy esetleges újra fényezéstől. Használja jégkár kalkulátorunkat.

PDR Horpadás javítás üzleti rendszer

Üzleti rendszerünk használatával az Autószervizek havonta több millió forint plusz árbevételt tudnak elérni, a meglévő ügyfelekkel.


Horpadás javító szerszámok

Horpadás javítás Referenciák

Videók:

Ők is minket választottak

"Az elsők között vagyunk, akik az E munkalapot használják, gyors módszer a horpadás javítás és a jégkárjavítás árának kiszámítására, zseniális rendszer. 2 éve állunk kapcsolatban a Carmechanixal."

- Brinzda Tibor Optika Autó Kft.
partner

"Komplex szolgáltatásainkat megbízható partnerre építjük. 8 éve vesszük igénybe horpadás javítás,jégkárjavítás szolgáltatást. Bátran mondhatom, hogy mi már rég megtaláltuk a legjobbat.”

- Ábel István Szabó Autójavító Kft
partner

"Kiváló szakemberek vállalkozása! Korrekt kapcsolattartás, gyors és professzionális jégkárjavítás. Legközelebb is csak őket választanánk."

- Dynamic Team Suzuki
partner

"Minden autós rémálma, hogy egy hosszabb publikus időtöltés - mondjuk tipikusan egy bevásárlóközpontos körút - után egy csinos kis horpadással szembesül a parkolóban hagyott autóján"

partner
2020, Carmechanix