Rólunk

Szakértők vagyunk a horpadás javítás, jégkár javítás technológiában.

Rólunk

Carmechanix 

Cégünk 2005-ben szakosodott a fényezés nélküli horpadásjavítására. Alapvetően nagyvállalatok, flottakezelők, márkaszervizek és magánügyfelek részére végzünk, magas szakmai szinten jégkárjavítást fényezés nélkül. Technikus csapatunk minden tagja nagy szakmai gyakorlattal és tudással, szigorú minőség ellenőrzés mellett végzi a technológiai javítást.

Garanciát adunk a minőségre

Minden általunk javított gépjármű, speciális fényviszony mellett kerül átadásra, fényalagútban, fénycsíkban, így 100%-ban tudjuk garantálni a tökéletes helyreállítást.

A javítási technológiai támogatói:
-biztosító társaságok,
-autógyárak,
-autóipari szervezetek,
-szakmai hírújságok,
-független civil autós szervezetek,
-kalkulációs elszámolási rendszerek,
A fényezés nélküli javítási minőségünket, mint végterméket a járműipar vezető tervezői, szakértői elismert javítási technológiaként tartják számon Európában.

Top-Quality minősítés.
Szakmai bemutatókat, jégkárjavító képzéseket tartunk motivált oktatási formában. A fejlesztéseket több Európai céggel együttműködve, folyamatos technikai és innovatív formában képviseljük. Célunk, az Ügyfelekkel, Partnereinkkel, és Biztosító társaságokkal, minden szakmai igényt kielégítő hosszú távú együttműködés, korrekt elszámolási rendszerünk alapján.

Cégadatok


Műhely:
Kerepes 2144, Szabadság út 102/b
Nyitvatartás: Hétfőtől-Péntekig 9-17 óráig
Cégvezető: Jenei Csaba
Telefon: +36 70 322 16 50
E-mail: info@carmechanix.hu
Cégnév: Magyar Color Autójavító Kft
Székhely: 2145 Kerepes, Bajcsy-Zsilinszky utca 66.
Adószám: 23186460-2-13
Cégjegyzékszám: 13-09-145180
Bank: MHB BANK HU 1162 Budapest, Rákos út 128
BIC CODE: MHB 10300002-13415651-00024903 
IBAN: BUDAHUHB

Hiripi Andrea és Jenei Csaba

Carmechanix Központi Kárrendezési Centrum
Műhely: Kerepes 2144, Szabadság út 102/b
E-mail: info@carmechanix.hu
Kapcsolattartó: Jenei Csaba
Telefon:+36 703221650
Nyitvatartás: H-P: 9-16

PDR Horpadás javítás üzleti rendszer

Üzleti rendszerünk használatával az Autószervizek havonta több millió forint plusz árbevételt tudnak elérni, a meglévő ügyfelekkel.


Horpadás javító szerszámok

Ők is minket választottak

"Az elsők között vagyunk, akik az E munkalapot használják, gyors módszer a horpadás javítás és a jégkárjavítás árának kiszámítására, zseniális rendszer. 2 éve állunk kapcsolatban a Carmechanixal."

- Brinzda Tibor Optika Autó Kft.
partner

"Komplex szolgáltatásainkat megbízható partnerre építjük. 8 éve vesszük igénybe horpadás javítás,jégkárjavítás szolgáltatást. Bátran mondhatom, hogy mi már rég megtaláltuk a legjobbat.”

- Ábel István Szabó Autójavító Kft
partner

"Kiváló szakemberek vállalkozása! Korrekt kapcsolattartás, gyors és professzionális jégkárjavítás. Legközelebb is csak őket választanánk."

- Dynamic Team Suzuki
partner

"Minden autós rémálma, hogy egy hosszabb publikus időtöltés - mondjuk tipikusan egy bevásárlóközpontos körút - után egy csinos kis horpadással szembesül a parkolóban hagyott autóján"

partner
2020, Carmechanix