Jégkár kalkulátor

Szakértők vagyunk a horpadás javítás, jégkár javítás technológiában.

Jégkár kalkulátor

Kérjen árajánlatot a horpadás javításra

Ügyfeleink számára fontosnak tartjuk a korrekt tájékoztatást a javítási költségekről. Kalkulálja ki, mennyibe kerül a horpadás javítás. Egyszerűen, és könnyen kiszámolhatja.

Válassza ki, melyik elemen van a horpadás, mekkora a nagysága, és írja be a darab számot, majd nyomja meg a ( hozzáad ) gombot. Rendszerünk automatikusan működik, megrendelői adatok kitöltése után,az ajánlatot elküldjük a megadott e-mail címre.

Megrendelő adatai:

*A Megrendelői adatok kitöltése kötelező:

Javítandó elemek:

captcha frissítése
Ajánlat kérése

Az ár nem tartalmazza az esetleges bontási költséget, az összeg tájékoztató jellegű, kizárólag költség becslésre szolgál. A javítás megkezdése előtt kárszemle szükséges, a pontos ár meghatározására.

PDR Horpadás javítás üzleti rendszer

Üzleti rendszerünk használatával az Autószervizek havonta több millió forint plusz árbevételt tudnak elérni, a meglévő ügyfelekkel.


Horpadás javító szerszámok

Ők is minket választottak

"Az elsők között vagyunk, akik az E munkalapot használják, gyors módszer a horpadás javítás és a jégkárjavítás árának kiszámítására, zseniális rendszer. 2 éve állunk kapcsolatban a Carmechanixal."

- Brinzda Tibor Optika Autó Kft.
partner

"Komplex szolgáltatásainkat megbízható partnerre építjük. 8 éve vesszük igénybe horpadás javítás,jégkárjavítás szolgáltatást. Bátran mondhatom, hogy mi már rég megtaláltuk a legjobbat.”

- Ábel István Szabó Autójavító Kft
partner

"Kiváló szakemberek vállalkozása! Korrekt kapcsolattartás, gyors és professzionális jégkárjavítás. Legközelebb is csak őket választanánk."

- Dynamic Team Suzuki
partner

"Minden autós rémálma, hogy egy hosszabb publikus időtöltés - mondjuk tipikusan egy bevásárlóközpontos körút - után egy csinos kis horpadással szembesül a parkolóban hagyott autóján"

partner
2020, Carmechanix