Hozom-viszem szolgáltatás

Szakértők vagyunk a horpadás javítás, jégkár javítás technológiában.

Hozom-viszem szolgáltatás

Ügyfeleink részére
Amennyiben  nehézséget vagy problémát okoz a gépkocsi eljuttatása cégünkhöz kárfelvételre vagy jégkárjavításra, lehetőséget biztosítunk a hozom -viszem, kényelmi szolgáltatásunk igénybevételére. 
Árak: Budapest területén, oda-vissza nettó 10.000 Ft, illetve vidékről egyedi megállapodás tárgyát képezi.
* A díj nem kerül felszámolásra, amennyiben a javítási számla végösszege meghaladja a nettó 100.000Ft-ot.
Munkafelvételen előzetes időpont egyeztetés szükséges! Tel: +36209104774


Flotta partnereink ügyfelei részére
Szerződött flotta partnereink ügyfelei részére, szerződésben foglaltak szerint, tudjuk vállalni a hozom-viszem szolgáltatást. Kérem érdeklődjön a munkafelvételen.
Munkafelvételen előzetes időpont egyeztetés szükséges! Tel: +36209104774

PDR Horpadás javítás üzleti rendszer

Üzleti rendszerünk használatával az Autószervizek havonta több millió forint plusz árbevételt tudnak elérni, a meglévő ügyfelekkel.


Horpadás javító szerszámok

Ők is minket választottak

"Az elsők között vagyunk, akik az E munkalapot használják, gyors módszer a horpadás javítás és a jégkárjavítás árának kiszámítására, zseniális rendszer. 2 éve állunk kapcsolatban a Carmechanixal."

- Brinzda Tibor Optika Autó Kft.
partner

"Komplex szolgáltatásainkat megbízható partnerre építjük. 8 éve vesszük igénybe horpadás javítás,jégkárjavítás szolgáltatást. Bátran mondhatom, hogy mi már rég megtaláltuk a legjobbat.”

- Ábel István Szabó Autójavító Kft
partner

"Kiváló szakemberek vállalkozása! Korrekt kapcsolattartás, gyors és professzionális jégkárjavítás. Legközelebb is csak őket választanánk."

- Dynamic Team Suzuki
partner

"Minden autós rémálma, hogy egy hosszabb publikus időtöltés - mondjuk tipikusan egy bevásárlóközpontos körút - után egy csinos kis horpadással szembesül a parkolóban hagyott autóján"

partner
2020, Carmechanix