Szolgáltatások

Szakértők vagyunk a horpadás javítás, jégkár javítás technológiában.

Szolgáltatások

Szolgáltatásaink


Ügyfeleink számára a horpadásjavítás, legtöbb esetben megvárható! Egyeztessen időpontot!


A Carmechanix horpadásjavító technikusai minden autótípus horpadás javítását vállalják fényezés nélküli technológiával, megőrizve az eredeti gyári fényezést.
A horpadásjavítás technológia lehetővé teszi számunkra, hogy az autón lévő sérülést a hagyományos karosszéria javítási módszerektől jobb, és megfizethetőbb alternatívájaként javítsuk.
Így egy karosszéria elem horpadás javítása, egy közepes mértékű horpadás esetén sem okoz értékcsökkenést a járműben. Nem szükséges szerkezeti megbontás, vagy bármilyen módosítás.
Horpadásjavító technikusaink biztonságosan el tudják távolítani horpadást akár aluminium elemről is.
Karosszéria elemek deformálódását akár a megnyúlt lemezt is tudjuk javítani.
Horpadásjavítás során segítünk az ügyfeleinknek pénzt, és időt megtakarítani, egy esetleges hagyományos karosszéria javítással szemben.Horpadásjavítás alkalmazása során a legapróbb egyenletlenségekre is, a legnagyobb figyelmet fordítjuk.

Horpadásjavítás minőségi követelményei


Horpadásjavítás előtt, technikusaink felmérik a sérülés mértékét a karosszéria elemen, majd meghatározzák annak javítási technológiáját. Előkészítés során, (amennyiben szükséges eltávolítjuk az akadályozó burkolatokat) zsírtalanítjuk a javítandó felületet, és kellő elővigyázatossággal karosszéria takaróval védjük a jármű minden más egyéb részét. Horpadásjavítás során, több lámpa pozícióból és kontroll fal segítségével, vagy azok együttes használatával végezzük el a horpadás javítást. Amennyiben szükséges polírozzuk a felületet.

Nyitvatartásunk változatlan!


A Covid-19 járvány alatt nyitvatartásunk zavartalan, melynek módja a kapcsolat menüpont alatt található. Számunkra kiemelten fontos Ön és Horpadásjavító technikusaink egészsége. Ezért kérjük a kialakult járványhelyzetre való tekintettel, vegye figyelembe alábbi intézkedéseket:

Műhelyünk látogatása során a maszk viselése, és a 1,5 méter védőtávolság betartása kötelező!

Műhelyünkben a javítás során nem tartózkodhat!

Horpadásjavító tréning

A horpadásjavítás eszközeit mutatják be szakemebereink a tréningen. A melegragasztós, a hidegragasztós és a pálcás horpadás javítás technológiája kerül bemutatásra. A tanfolyam egyéni képességeket fejleszti, jégkárjavítás minden fogását reflexé teszi. A trénig elvégzése után minden jégkár vagy horpadás kijavítása rutin munka lesz.

Tudjon meg többet Horpadásjavító tréning szolgáltatásról

Jégkár kalkulátor

Kérjen árajánlatot gyorsan és egyszerűen a fényezés nélküli horpadás javítás, jégkár javítás áráról. Adja meg a horpadások számát a megfelelő karosszéria elemeken, és mi pár percen belül elküldjük ön számára a várható javítási költséget e-mailben. Az árak csak tájékoztató jellegűek, a pontos javítási ár meghatározáshoz, helyszíni felmérés szükséges. Kárfelvétel során munkatársaink felmérik a jégkár vagy horpadások mennyiségét és nagyságát.

Tudjon meg többet Jégkár kalkulátor szolgáltatásról

Horpadásjavító szerszámok

A világ legjobb minőségű horpadásjavítás eszközeit forgalmazzuk. Fényezés nélküli horpadásjavítás és jégkárjavítással foglalkozó vállalkozás elindításához szükség lesz, a megfelelő minőségű szerszámok beszerzésére.

Tudjon meg többet Horpadásjavító szerszámok szolgáltatásról

Carmechanix fényezés nélküli horpadás, jégkár javítás Lámpa

Ingyenesen letölthető. Teljes értékű fényezés nélküli horpadás, és jégkár javítás munkalámpa, kontrollfény. Horpadásjavításhoz, jégkár kárfelvételhez, jégkár fényezési hibák megvilágításához használható. Több fénytípust talál az alkalmazásban.
Lámpa használata: Tartsa a telefonon beállított fényt, a horpadástól kb 30 cm-re. A fényerőt a kijelzőn található kurzorral módosítható..
Telefon beállítása: Állítsa be a menüben Beállítások – Kijelző és fényerő – Automatikus zárolás, minimum 5 percre. Az ajánlott fényerő ennél az alkalmazásnál megközelítőleg 70 %.

Tudjon meg többet Carmechanix fényezés nélküli horpadás, jégkár javítás Lámpa szolgáltatásról

Tréning autókozmetika szakembereinek

Autókozmetikával foglalkozó szakembereknek Horpadás javítás Tréning

Tudjon meg többet Tréning autókozmetika szakembereinek szolgáltatásról

PDR Horpadás javítás üzleti rendszer

Üzleti rendszerünk használatával az Autószervizek havonta több millió forint plusz árbevételt tudnak elérni, a meglévő ügyfelekkel.


Horpadás javító szerszámok

Ők is minket választottak

"Az elsők között vagyunk, akik az E munkalapot használják, gyors módszer a horpadás javítás és a jégkárjavítás árának kiszámítására, zseniális rendszer. 2 éve állunk kapcsolatban a Carmechanixal."

- Brinzda Tibor Optika Autó Kft.
partner

"Komplex szolgáltatásainkat megbízható partnerre építjük. 8 éve vesszük igénybe horpadás javítás,jégkárjavítás szolgáltatást. Bátran mondhatom, hogy mi már rég megtaláltuk a legjobbat.”

- Ábel István Szabó Autójavító Kft
partner

"Kiváló szakemberek vállalkozása! Korrekt kapcsolattartás, gyors és professzionális jégkárjavítás. Legközelebb is csak őket választanánk."

- Dynamic Team Suzuki
partner

"Minden autós rémálma, hogy egy hosszabb publikus időtöltés - mondjuk tipikusan egy bevásárlóközpontos körút - után egy csinos kis horpadással szembesül a parkolóban hagyott autóján"

partner
2020, Carmechanix