Szolgáltatások

Szakértők vagyunk a horpadás javítás, jégkár javítás technológiában.

Szolgáltatások

Szolgáltatásaink


Ügyfeleink számára a horpadásjavítás, legtöbb esetben megvárható! Egyeztessen időpontot!


A Carmechanix horpadásjavító technikusai minden autótípus horpadás javítását vállalják fényezés nélküli technológiával, megőrizve az eredeti gyári fényezést.
A horpadásjavítás technológia lehetővé teszi számunkra, hogy az autón lévő sérülést a hagyományos karosszéria javítási módszerektől jobb, és megfizethetőbb alternatívájaként javítsuk.
Így egy karosszéria elem horpadás javítása, egy közepes mértékű horpadás esetén sem okoz értékcsökkenést a járműben. Nem szükséges szerkezeti megbontás, vagy bármilyen módosítás.
Horpadásjavító technikusaink biztonságosan el tudják távolítani horpadást akár aluminium elemről is.
Karosszéria elemek deformálódását akár a megnyúlt lemezt is tudjuk javítani.
Horpadásjavítás során segítünk az ügyfeleinknek pénzt, és időt megtakarítani, egy esetleges hagyományos karosszéria javítással szemben.Horpadásjavítás alkalmazása során a legapróbb egyenletlenségekre is, a legnagyobb figyelmet fordítjuk.

Horpadásjavítás minőségi követelményei


Horpadásjavítás előtt, technikusaink felmérik a sérülés mértékét a karosszéria elemen, majd meghatározzák annak javítási technológiáját. Előkészítés során, (amennyiben szükséges eltávolítjuk az akadályozó burkolatokat) zsírtalanítjuk a javítandó felületet, és kellő elővigyázatossággal karosszéria takaróval védjük a jármű minden más egyéb részét. Horpadásjavítás során, több lámpa pozícióból és kontroll fal segítségével, vagy azok együttes használatával végezzük el a horpadás javítást. Amennyiben szükséges polírozzuk a felületet.

Nyitvatartásunk változatlan!


A Covid-19 járvány alatt nyitvatartásunk zavartalan, melynek módja a kapcsolat menüpont alatt található. Számunkra kiemelten fontos Ön és Horpadásjavító technikusaink egészsége. Ezért kérjük a kialakult járványhelyzetre való tekintettel, vegye figyelembe alábbi intézkedéseket:

Műhelyünk látogatása során a maszk viselése, és a 1,5 méter védőtávolság betartása kötelező!

Műhelyünkben a javítás során nem tartózkodhat!

Horpadásjavító tréning

A horpadásjavítás eszközeit mutatják be szakemebereink a tréningen. A melegragasztós, a hidegragasztós és a pálcás horpadás javítás technológiája kerül bemutatásra. A tanfolyam egyéni képességeket fejleszti, jégkárjavítás minden fogását reflexé teszi. A trénig elvégzése után minden jégkár vagy horpadás kijavítása rutin munka lesz.

Tudjon meg többet Horpadásjavító tréning szolgáltatásról

Jégkár kalkulátor

Kérjen árajánlatot gyorsan és egyszerűen a fényezés nélküli horpadás javítás, jégkár javítás áráról. Adja meg a horpadások számát a megfelelő karosszéria elemeken, és mi pár percen belül elküldjük ön számára a várható javítási költséget e-mailben. Az árak csak tájékoztató jellegűek, a pontos javítási ár meghatározáshoz, helyszíni felmérés szükséges. Kárfelvétel során munkatársaink felmérik a jégkár vagy horpadások mennyiségét és nagyságát.

Tudjon meg többet Jégkár kalkulátor szolgáltatásról

Horpadásjavító szerszámok

A világ legjobb minőségű horpadásjavítás eszközeit forgalmazzuk. Fényezés nélküli horpadásjavítás és jégkárjavítással foglalkozó vállalkozás elindításához szükség lesz, a megfelelő minőségű szerszámok beszerzésére.

Tudjon meg többet Horpadásjavító szerszámok szolgáltatásról

PDR Horpadás javítás üzleti rendszer

Üzleti rendszerünk használatával az Autószervizek havonta több millió forint plusz árbevételt tudnak elérni, a meglévő ügyfelekkel.


Horpadás javító szerszámok

Ők is minket választottak

"Az elsők között vagyunk, akik az E munkalapot használják, gyors módszer a horpadás javítás és a jégkárjavítás árának kiszámítására, zseniális rendszer. 2 éve állunk kapcsolatban a Carmechanixal."

- Brinzda Tibor Optika Autó Kft.
partner

"Komplex szolgáltatásainkat megbízható partnerre építjük. 8 éve vesszük igénybe horpadás javítás,jégkárjavítás szolgáltatást. Bátran mondhatom, hogy mi már rég megtaláltuk a legjobbat.”

- Ábel István Szabó Autójavító Kft
partner

"Kiváló szakemberek vállalkozása! Korrekt kapcsolattartás, gyors és professzionális jégkárjavítás. Legközelebb is csak őket választanánk."

- Dynamic Team Suzuki
partner

"Minden autós rémálma, hogy egy hosszabb publikus időtöltés - mondjuk tipikusan egy bevásárlóközpontos körút - után egy csinos kis horpadással szembesül a parkolóban hagyott autóján"

partner
2020, Carmechanix