Jégkár javítás

Korszerű javítási technológiát kínálunk, a hagyományos javítással szemben.

Jégkár javításkor a legmodernebb technológiát alkalmazzuk.

A Carmechanix technikusai 2020-ban, 856 db autót javítottak meg az autószervizekben.

Cégünk 16 éves szakmai tapasztalattal rendelkezik a járművek, fényezés nélküli jégkár javításában. Speciális eszközökkel, magas szintű szakértelemmel, különleges megvilágítás mellett, fényezés és fénytörés mentesen javítjuk a karosszéria elemeket. Az eljárás lényege, karosszéria elemek lemezegyengetése hidegen. Javítást minden esetben szigorú minőségellenőrzés mellett végezzük.
A jégkáros jármű javítása, egy összetett komplex munkafolyamatot kíván.Jégkár javítás során az alábbi műszaki tartalmú technológiát alkalmazzuk.

Fényezés nélküli pálcás horpadás javítást.
Melegragasztós eljárást
Hidegragasztós eljárást

A járműgyártók és a biztosítók által akkreditált javítási folyamatban, garantáljuk, hogy nem sérül sem a lakk, sem a festék réteg a karosszéria elemen.
Kárfelvétel és javítás, kitűnő körülmények között, a megfelelő világítással történik.
12db led lámpából álló fénytechnika áll rendelkezésre a kárfelvétel és a javítás elvégzéséhez.
A tökéletes javítást garantáljuk mert adott a tudásunk, megvannak az eszközeink és az erre kialakított műhely körülmény!
Egyértelmű kárösszeg megállapítására törekszünk kárfelvétel során. Munkatársaink a sérült járművet egy, erre a célra kialakított fényfal segítségével mérik fel. A sérült elemeken látható deformációkat megjelölik, a sérült, cserélhető alkatrészekkel együtt. Így egyértelműen látható a kár. Kárszámításra az Audatex kárszámítási rendszert alkalmazunk, és ezek alapján készítjük a javítási árajánlatot is. Teljeskörű kárügyintézést, kárbejelentést, kárfelvételt, csapatunk minden tagja önállóan végezheti. A helyszíni kárfelmérést a biztosító társaság szakembereivel, valamint a szervizek munkatársaival együtt végezzük el. Árajánlatot készítünk és megbeszéljük a javítás időpontját. A kárfelvétel és a javítás kizárólag egyeztetés alapján, megrendelés útján történik, mely minden esetben dokumentálásra kerül.

A jégkár javítás ára

Számunkra fontos, hogy az Ügyfél mindig elégedett legyen a kiszolgálással, a megfelelő helyen a megfelelő minőséget kapja tőlünk.
Ezért tekintettel vagyunk azokra is akik nem rendelkeznek Casco biztosítással. Hozza el egy kárfelvételre az autóját, hogy legkedvezőbb árat tudjuk mondani Önnek. ÁRAINK rendszerint olcsóbbak egy elemcserétől, vagy egy esetleges újra fényezéstől. Használja jégkár kalkulátorunkat.

Tisztelt Szervizvezető!

Jelenlegi ügyfeleink bizalmát több éve igyekszünk mindenre kiterjedő figyelemmel kiszolgálni, így ennek, és ajánlásunknak köszönhetően minden évben csatlakoznak újabb és újabb megrendelők. Amennyiben az Ön szervizében megnövekedett igény keletkezik a fényezés nélküli horpadás, jégkár javításra egy esetleges jégverés során, keressen meg minket.Kényelmes és gyors megoldást kínálunk. Kérjen helyszíni jégkár javítást, és munkatársunk a telephelyén fogja megjavítani a sérült járművet.

Biztosítjuk a zökkenőmentes kárfelvételt
Fényezés nélküli jégkár javítást
Logisztika hátteret
PDR kárkezelő szoftvert
Garantáljuk a legjobb jégkár javítás árat

PDR Horpadás javítás üzleti rendszer

Üzleti rendszerünk használatával az Autószervizek havonta több millió forint plusz árbevételt tudnak elérni, a meglévő ügyfelekkel.

Ők is minket választottak

"Az elsők között vagyunk, akik az E munkalapot használják, zseniális rendszer. 2 éve állunk kapcsolatban a Carmechanixal."

- Brinzda Tibor Optika Autó Kft.
partner

"Komplex szolgáltatásainkat megbízható partnerre építjük. 8 éve állunk a Carmechanixal kapcsolatban. Bátran mondhatom, hogy mi már rég megtaláltuk a legjobbat.”

- Ábel István Szabó Autójavító Kft
partner

"Kiváló szakemberek vállalkozása! Korrekt kapcsolattartás, gyors és professzionális munka. Legközelebb is csak őket választanánk."

- Dynamic Team Suzuki
partner
2020, Carmechanix