Jégkár javítás

Szakértők vagyunk a horpadás javítás, jégkár javítás technológiában.

Jégkár javítás

Jégkár javítás a legmodernebb technológiával.


A Carmechanix technikusai 2020-ban, 856 db autót javítottak meg az autószervizekben.
Cégünk 16 éves szakmai tapasztalattal rendelkezik a járművek, fényezés nélküli jégkár javítás technológiában. Speciális eszközökkel, magas szintű szakértelemmel, különleges megvilágítás mellett, fényezés és fénytörés mentesen javítjuk a karosszéria elemeket. Az eljárás lényege, karosszéria elemek lemezegyengetése hidegen. Javítást minden esetben szigorú minőségellenőrzés mellett végezzük.
A jégkár javítás, egy összetett komplex munkafolyamatot kíván.

Jégkár javítás


Jégkár javítás során, az alábbi műszaki tartalmú technológiát alkalmazzuk.


Fényezés nélküli pálcás horpadás javítás, jégkár javítás
Melegragasztós horpadás javítás eljárást.
Hidegragasztós eljárást.

A járműgyártók és a biztosítók által akkreditált jégkár javítás folyamatban, garantáljuk, hogy nem sérül sem a lakk, sem a festékréteg a karosszéria elemen.
A kárfelvétel és a jégkár javítás, kitűnő műhely körülmények között, a megfelelő világítással történik.
12db led lámpából álló fénytechnika áll rendelkezésre a kárfelvétel és a jégkár javítás elvégzéséhez.
A tökéletes jégkárjavítást garantáljuk, mert adott a tudásunk, megvannak az eszközeink és az erre kialakított műhely körülmény!

Amennyiben az Ön autója is jégkárt szenvedett, és rendelkezik casco biztosítással, az alábbiak szerint járunk el.


Jégkár javítás


Egyértelmű kárösszeg megállapítására törekszünk kárfelvétel során. Munkatársaink a jégkáros jármű sérüléseit, egy erre a célra kialakított fényfal segítségével mérik fel. A sérült elemeken látható horpadásokat megjelölik, a sérült, cserélhető alkatrészekkel együtt, így egyértelműen látható lesz Önnek is. Kárszámításra az Audatex kárszámítási rendszert alkalmazunk, és ezek alapján készítjük a jégkár javítás árajánlatot is. Teljeskörű kárügyintézést, kárbejelentést, kárfelvételt, csapatunk minden tagja önállóan végezheti. A helyszíni kárfelmérést a biztosító társaság szakembereivel, valamint az autószervizek munkatársaival együtt végezzük el. Jégkár javítás árajánlatot készítünk melyet elküldünk a biztosító társaságnak és megbeszéljük a javítás időpontját. A kárfelvétel és a javítás kizárólag egyeztetés alapján, megrendelés útján történik, mely minden esetben dokumentálásra kerül. A jégkár javítás elvégzése után, átadjuk Önnek a javított járművet.
A dokumentumokat és a számlát elküldjük a biztosítónak melynek közel 90%-át az Ön biztosítója fog megtéríteni részünkre. Nagy könnyebbség lesz ez Önnek, hiszen csak az önrészt kell fizetnie.
Szükséges dokumentumok: meghatalmazás, forgalmi másolat, törzskönyv.

Amennyiben nem rendelkezik Casco biztosítással ne keseregjen, hozza el az autóját kárfelvételre, és kedvező árat adunk a jégkár javításra.


Számunkra fontos, hogy minden Ügyfelünk elégedett legyen a jégkár javítás szolgáltatásunkkal. A megfelelő helyen, a megfelelő minőséget kapja tőlünk.
Ezért tekintettel vagyunk azokra is akik nem rendelkeznek Casco biztosítással. Hozza el egy kárfelvételre az autóját, hogy legkedvezőbb jégkár javítás árat tudjuk adni Önnek.
A Carmechanix által végzett jégkár javítás ára, rendszerint olcsóbb egy elemcserénél, karosszéria javítástól vagy egy esetleges újra fényezésnél. Használja a jégkár kalkulátorunkat.

Tisztelt Szervizvezető!


Segítünk Önnek a szervezésben, a kárfelvételben, kárszámításban. Horpadás javító technikusok, az Ön telephelyén is el tudják végezni a jégkár javítást.
Jelenlegi Ügyfeleink, Partnereink bizalmát több éve igyekszünk mindenre kiterjedő figyelemmel kiszolgálni, így ennek, és ajánlásunknak köszönhetően minden évben csatlakoznak újabb és újabb megrendelők.
Amennyiben az Ön szervizében megnövekedett igény keletkezik a fényezés nélküli horpadás javításra, jégkár javításra egy esetleges jégverés során, keressen meg minket.


jégkár javitás

Segítünk Önnek mert, BIZTOSÍTJUK a zökkenőmentes kárfelvételt

Fényezés nélküli jégkár javítást
Logisztika hátteret
PDR kárkezelő szoftvert

Garantáljuk Önnek a legjobb jégkár javítás árat.PDR Horpadás javítás üzleti rendszer

Üzleti rendszerünk használatával az Autószervizek havonta több millió forint plusz árbevételt tudnak elérni, a meglévő ügyfelekkel.


Horpadás javító szerszámok

Ők is minket választottak

"Az elsők között vagyunk, akik az E munkalapot használják, gyors módszer a horpadás javítás és a jégkárjavítás árának kiszámítására, zseniális rendszer. 2 éve állunk kapcsolatban a Carmechanixal."

- Brinzda Tibor Optika Autó Kft.
partner

"Komplex szolgáltatásainkat megbízható partnerre építjük. 8 éve vesszük igénybe horpadás javítás,jégkárjavítás szolgáltatást. Bátran mondhatom, hogy mi már rég megtaláltuk a legjobbat.”

- Ábel István Szabó Autójavító Kft
partner

"Kiváló szakemberek vállalkozása! Korrekt kapcsolattartás, gyors és professzionális jégkárjavítás. Legközelebb is csak őket választanánk."

- Dynamic Team Suzuki
partner

"Minden autós rémálma, hogy egy hosszabb publikus időtöltés - mondjuk tipikusan egy bevásárlóközpontos körút - után egy csinos kis horpadással szembesül a parkolóban hagyott autóján"

partner
2020, Carmechanix