Horpadásjavító szerszámok 72 db-os készlet horpadás, jégkár javítás

Szakértők vagyunk a horpadás javítás, jégkár javítás technológiában.

Horpadásjavító szerszámok

Horpadásjavító szerszámok


A horpadás javításhoz szükséges, horpadásjavító szetteket, technológiai eszközöket forgalmazzuk. Horpadásjavító készlet, Horpadás javító szettek. Autó horpadás javító készletek.
Egy vállalkozás elindításához szükség lesz a megfelelő minőségű horpadásjavító szerszámok beszerzésére. A Carmechanix kizárólag a legjobb minőségű horpadásjavító eszközöket forgalmazza. Legyen az pálcás horpadásjavító szett, vagy ragasztós rendszer.
Nagy figyelmet fordítottunk arra hogy a 16 év tapasztalata alapján, Önnek a legoptimálisabb ajánlatot tudjuk adni.
Minden horpadásjavító technikus álma, hogy olyan megbízható eszközökkel dolgozzon, ami nem megy tönkre, és nem törik el. A horpadás javító lámpa vezetéke ne akadályozza a mozgásban, munkavégzésben. Az eszközöket ne szatyorban kelljen szállítania, és ami nem utolsósorban a kényelmet és a megfelelő felkészültséget mutatja, munkavégzés közben, ne a földön tárolja a horpadásjavító szerszámokat. A legjobban kézreálló eszközök, kényelmes, puha markolattal rendelkező horpadásjavító pálcákat forgalmazzuk.
A vezeték nélküli horpadásjavító lámpák, megfelelnek a mai kor legmagasabb követelményeinek.
Mindezek nagyon fontos paraméterek, nem csak az eszköz beszerzésben, de munkavégzés közben is.

TUDUNK SEGÍTENI ÖNNEK!


Tudjuk garantálni hogy az általunk forgalmazott profi horpadásjavító szerszám, koffer, szerszámtároló, horpadásjavító lámpa és profi hideg és meleg ragasztós rendszer álljon rendelkezésére, így Ön a legkiválóbb javításokat tudja elvégezni.
Amennyiben bármilyen kérdése merülne fel, keresse munkatársunkat telefonon, vagy írjon e-mailt.

72 db-os készlet horpadás, jégkár javítás

Jégvert autók, és egyéb horpadások fényezés nélküli javítására.
A jégkár javító szett tartalma:
72db Horpadásjavító pálca, a képen látható egyéb kiegészítőkkel.

Súlya: Kb 40 kg
Garancia: 12 hónap
Számla: Igen
Minőség: Kiváló(made in usa)

Bruttó Ár: 1624997 Ft.

További képek:

Információ kérése:

chapta
refresh
Számokkal:

PDR Horpadás javítás üzleti rendszer

Üzleti rendszerünk használatával az Autószervizek havonta több millió forint plusz árbevételt tudnak elérni, a meglévő ügyfelekkel.


Horpadás javító szerszámok

Ők is minket választottak

"Az elsők között vagyunk, akik az E munkalapot használják, gyors módszer a horpadás javítás és a jégkárjavítás árának kiszámítására, zseniális rendszer. 2 éve állunk kapcsolatban a Carmechanixal."

- Brinzda Tibor Optika Autó Kft.
partner

"Komplex szolgáltatásainkat megbízható partnerre építjük. 8 éve vesszük igénybe horpadás javítás,jégkárjavítás szolgáltatást. Bátran mondhatom, hogy mi már rég megtaláltuk a legjobbat.”

- Ábel István Szabó Autójavító Kft
partner

"Kiváló szakemberek vállalkozása! Korrekt kapcsolattartás, gyors és professzionális jégkárjavítás. Legközelebb is csak őket választanánk."

- Dynamic Team Suzuki
partner

"Minden autós rémálma, hogy egy hosszabb publikus időtöltés - mondjuk tipikusan egy bevásárlóközpontos körút - után egy csinos kis horpadással szembesül a parkolóban hagyott autóján"

partner
2020, Carmechanix