Horpadás javító szerszámok

Korszerű javítási technológiát kínálunk, a hagyományos javítással szemben.

Innováció és minőség.

A horpadás javításhoz szükséges technológiai eszközöket forgalmazzuk. Horpadásjavító készlet, Horpadás javító szettek. Autó horpadás javító készletek.

Alu T-Hotbox alumínium panelek javításához

Ez az eszköz forradalmasítja a horpadásjavítást az alumínium karosszéria elemeken.. Mindig is nagy kihívást jelentett az alumíniumelemek horpadás javítása, az anyagjellemzőknek köszönhetően bármilyen típusú javítási módszer alkalmazásával. Az Alu T hotbox extrém hőtágulási jellemzői mellett a helyben történő javítások gyorsak és egyszerűek. Az első szakaszban a szerszám a rezonancia frekvenciáját az anyaggal rezonánsan méri. Minden alumínium panelnek saját és különböző frekvenciája van. Első lépésként állítsa be az optimális frekvenciát és aktiválja az anyagon. Ez az aktiválás lehetővé teszi az anyag átrendeződését.

Annak a ténynek köszönhetően, hogy a hőtágulás sokkal nagyobb, mint az acélnál, lehetővé teszi a nagyobb horpadásjavítások elvégzését. Ezzel az eszközzel az alumínium panelek javításait sok esetben sokkal könnyebbé teszi, mint az acéllemezek esetében.

Horpadásjavító szett tartalma:

1db Alu T-Hotbox javító gép

Súlya: 2 kg

Garancia: 12 Hónap

Szervizhálózat: Igen

Számla: Igen


Bruttó Ár: 552450 Ft.

További képek:

Információ kérése:

Számokkal:

PDR Horpadás javítás üzleti rendszer

Üzleti rendszerünk használatával az Autószervizek havonta több millió forint plusz árbevételt tudnak elérni, a meglévő ügyfelekkel.

Ők is minket választottak

"Az elsők között vagyunk, akik az E munkalapot használják, zseniális rendszer. 2 éve állunk kapcsolatban a Carmechanixal."

- Brinzda Tibor Optika Autó Kft.
partner

"Komplex szolgáltatásainkat megbízható partnerre építjük. 8 éve állunk a Carmechanixal kapcsolatban. Bátran mondhatom, hogy mi már rég megtaláltuk a legjobbat.”

- Ábel István Szabó Autójavító Kft
partner

"Kiváló szakemberek vállalkozása! Korrekt kapcsolattartás, gyors és professzionális munka. Legközelebb is csak őket választanánk."

- Dynamic Team Suzuki
partner
2020, Carmechanix