Jégkár javítás

Korszerű javítási technológiát kínálunk, a hagyományos javítással szemben.

Korszerű javítási technológiát kínálunk, a hagyományos javítással szemben.

Speciális eszközökkel, magas szintű szakértelemmel, különleges megvilágítás mellett, fényezés és fénytörés mentesen javítjuk a karosszéria elemeket. Az eljárás lényege, karosszéria elemek lemezegyengetése hidegen. Javítást minden esetben szigorú minőségellenőrzés mellett végezzük. A jégkáros gépjármű fényezés nélküli horpadás javítása általában a leadásától számított 2-3 napot vesz igénybe.

Casco kárrendezés és kárügyintézés menete.
A biztosítójánál jelentse be a káreseményt. Egyeztessen időpontot valamint a káreseménnyel kapcsolatos adatokat elérhetőségünk egyikén, eközben mi az Ön biztosítójától megrendeljük a gépjármű kárfelvételének szemléjét a telephelyünkre. Az egyeztetett időpontra hozza el a gépkocsit az alábbi iratokkal.
-gépjármű kárbejelentő,
-forgalmi engedély,
-törzskönyv vagy a finanszírozó neve, elérhetősége,
-meghatalmazást kérünk Öntől hogy eljárhassunk az Ön nevében a biztosítójánál.

A kárfelvétel speciális fényviszonyok mellett a kárszakértő jelenlétében történik. Ezt követően javítási árajánlatot készítünk valamint jogalapot kérünk a biztosítótól. A biztosító az árajánlat felülvizsgálata után, javítási időpontot egyeztetünk Önnel.

Töltse le a kárrendezéshez szükséges dokumentumokat
Javítási meghatalmazás
Káresemény bejelentő meghatalmazás

Biztosító Társaságok kárbejelentő lapjai
Allianz - Gépjármű kárbejelentő adatlap
Generali Gépjármű kárbejelentő adatlap
Groupama Gépjármű kárbejelentő adatlap
K&H Gépjármű kárbejelentő adatlap
UNIQA Gépjármű kárbejelentő adatlap

Aktuális letölthető dokumentumok
Tuning Show szórólap
Névjegykártya

Ne okozzon még nagyobb kárt egy újra fényezéssel, mert amekkora kárt a jégeső okozott, azt értékcsökkenés nélkül állítjuk helyre.

PDR Horpadás javítás üzleti rendszer

Üzleti rendszerünk használatával az Autószervizek havonta több millió forint plusz árbevételt tudnak elérni, a meglévő ügyfelekkel.

Ők is minket választottak

"Az elsők között vagyunk, akik az E munkalapot használják, zseniális rendszer. 2 éve állunk kapcsolatban a Carmechanixal."

- Brinzda Tibor Optika Autó Kft.

"Komplex szolgáltatásainkat megbízható partnerre építjük. 8 éve állunk a Carmechanixal kapcsolatban. Bátran mondhatom, hogy mi már rég megtaláltuk a legjobbat.”

- Ábel István Szabó Autójavító Kft

"Kiváló szakemberek vállalkozása! Korrekt kapcsolattartás, gyors és professzionális munka. Legközelebb is csak őket választanánk."

- Dynamic Team Suzuki
2020, Carmechanix