Horpadás javítás

Korszerű javítási technológiát kínálunk, a hagyományos javítással szemben.

A horpadás javítás technológia.

A karosszéria elemek zárt, illetve nyitott felületein, kisebb-nagyobb deformációk, ajtó rányitás, jégverés és esztétikai sérülések fényezés nélküli lemezegyengetése hidegen. A horpadások fényezés nélküli javítása, minden esetben speciális szerszámokkal, manuális (kézi ) úton történik. A javítás minősége függ a megfelelő technikai gyakorlattól, a technikus képzettségétől. Ezért adódhatnak más és más javító cégeknél minőségbeli javítási különbségek..

Nehézségi tényezők:
Tompa, sekély, átmérőben 30mm-es horpadás könnyen javítható, szemben egy tenyérnyi deformációval. A lemez anyagnyúlás, nehezen megközelíthetőség mind plusz időt és plusz energiát követelnek. Ezt nevezzük nehézségi tényezőnek. Ebből értelemszerűen adódhatnak a javítási korlátok is. Nem minden esetben mondható el TECHNIKAILAG a 100%-os helyreállítás.

Esztétikai horpadások javítása.
A horpadás 100%-os javíthatósága minden esetben függ a nehézségi tényezőktől, a nagyságától, a hozzáférhetőségétől, darabszámtól és az alakjától. Akár az ajtó élekben, sárvédő ívekben keletkezett a nagyméretű horpadás, a kárfelmérés alapján megtudjuk mondani, milyen mértékben tudjuk helyreállítani. Amennyiben a hozzáférhetőség adott, gyűrődések, törések nem keletkeztek és gazdaságilag is megéri fényezés nélkül horpadás javítani, mindenképpen engedje ezt az alternatívát mert ekkor beszélünk értékmegőrző 50-60%-al olcsóbb javításról.

Mikor nem alkalmazható, a fényezés nélküli horpadás javítás?
A javítási technológia abban az esetben nem alkalmazható, ha a rétegvastagság a gyári értéktől nagy nagyban eltér, felrepedt a lakkréteg, illetve a sérülés nem hozzáférhető helyen keletkezett.

PDR Horpadás javítás üzleti rendszer

Üzleti rendszerünk használatával az Autószervizek havonta több millió forint plusz árbevételt tudnak elérni, a meglévő ügyfelekkel.

Ők is minket választottak

"Az elsők között vagyunk, akik az E munkalapot használják, zseniális rendszer. 2 éve állunk kapcsolatban a Carmechanixal."

- Brinzda Tibor Optika Autó Kft.

"Komplex szolgáltatásainkat megbízható partnerre építjük. 8 éve állunk a Carmechanixal kapcsolatban. Bátran mondhatom, hogy mi már rég megtaláltuk a legjobbat.”

- Ábel István Szabó Autójavító Kft

"Kiváló szakemberek vállalkozása! Korrekt kapcsolattartás, gyors és professzionális munka. Legközelebb is csak őket választanánk."

- Dynamic Team Suzuki
2020, Carmechanix