Innováció és minőség.

A horpadás javításhoz szükséges technológiai eszközöket forgalmazzuk. Sok éves tapasztalatunkkal, segítünk az Ön igényeinek legmegfelelőbb szerszámkészletet kiválasztani.

Alu T-Hotbox alumínium panelek javításához.

Ez az eszköz forradalmasítja a horpadás javítást az alumínium karosszéria elemeken.. Mindig is nagy kihívást jelentett az alumíniumelemek javítása, az anyagjellemzőknek köszönhetően bármilyen típusú javítási módszer alkalmazásával. Az Alu T hotbox extrém hőtágulási jellemzői mellett a helyben történő javítások gyorsak és egyszerűek. Az első szakaszban a szerszám a rezonancia frekvenciáját az anyaggal rezonánsan méri. Minden alumínium panelnek saját és különböző frekvenciája van. Első lépésként állítsa be az optimális frekvenciát és aktiválja az anyagon. Ez az aktiválás lehetővé teszi az anyag átrendeződését.

Annak a ténynek köszönhetően, hogy a hőtágulás sokkal nagyobb, mint az acélnál, lehetővé teszi a nagyobb javítások elvégzését. Ezzel az eszközzel az alumínium panelek javításait sok esetben sokkal könnyebbé teszi, mint az acéllemezek esetében.

A szett tartalma:

1db Alu T-Hotbox javító gép

Súlya:2 kg

Garancia: 12 Hónap

Szervizhálózat: Igen

Számla:Igen


Bruttó Ár: 635000 Ft.

További képek:

Információ kérése:

Számokkal: